Selectează o Pagină

Lansat acum trei ani ca secțiune dedicată inovației în sănătate la iCEE.fest, iCEE.health reunește întregul ecosistem eHealth – fiind singurul eveniment în inovație în sănătate din Europa care aderă la principiile Everyone Included™, concepute de Stanford Medicine X.

Pe 14 iunie, prima zi a festivalului, antreprenori și inovatori în sănătate, companii de top și personalități marcante se vor afla pe scena iCEE.health pentru a ne arăta de ce viitorul sănătății este digital„,  Lorena Macnaughtan, directorul evenimentului iCEE.health.

Trecând peste toate detaliile evenimentului, cea mai importantă calitate a acestuia este faptul că e singurul loc din Europa unde putem vedea viitorul mediu și îndepărtat. Acesta nu este un evenimente în care se prezintă cele mai tehnologii care vor intra în uz pe scară largă ci se prezintă de fapt tendințele și inovațiile care prefigureaza următorii 10 ani-15 ani. Vorbim de prototyping si proof of concept.

Părerea mea e că dacă ești pasionat de tehnologie, ai o idee de start-up sau de business în zona digital health, acesta e locul unde trebuie să fii.

Partea cu adevărat bună e că pentru rezidenți și studenți la medicină există un discount de 50% dacă se trimite un email  pe tickets@iceefest.com